Levertijd & Verzendkostenkarin

LEVERTIJD

Zodra wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen wordt je bestelling binnen 1 á 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt hierover een email. Je kan je bestelling ook afhalen maar laat het ons dan weten zodat we een afspraak kunnen maken.
Katoo&zoo heeft het recht de bestelling te laten vervallen als het bedrag niet binnen 7 dagen is overgeschreven op het bovenstaande IBAN rekeningnummer.

Door bijvoorbeeld groothandelbezoek of privé omstandigheden kan het voorkomen dat wij een dag niet verzenden. In principe verzenden wij dagelijks (ma t/m vr).

Wijze van verpakken en verzenden:

Katoo & Zoo probeert verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken. Verzenddozen kopen vinden wij zonde, wij recyclen liever. Nieuwe dozen zien er dan wel mooier/professioneler uit, maar de extra kosten zouden we door moeten berekenen in de verzendkosten of in de producten. Door dit hergebruik kunnen de verzendkosten zo laag mogelijk worden gehouden én voorkomen we verspilling.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Brievenbuspost met Track & Trace

Je ontvangt een track en trace code om je bestelling te kunnen volgen.

3,95

Pakketpost  Nederland:

Je ontvangt een track en trace code om je bestelling te kunnen volgen. Wanneer pakketpost is berekend en achteraf blijkt dat de bestelling verstuurd kan worden met brievenbuspost dan worden de teveel betaalde verzendkosten teruggestort. Let op dat het verzenden onder rembours additionele kosten van €18,35 met zich meebrengt.

Rembours 18,35

Pakketpost met Track & Trace 0-10 kg €5,95
Pakketpost met Track & Trace 10-30 kg €13,25
Pakketpost aangetekend met Track & Trace 0-10kg €8,60
Pakketpost aangetekend met Track & Trace 10-30kg €14,90

Voor Euro 1 o.a. (België en Duitsland) worden uiteraard ook verzendkosten berekend, formaat voor een pakket is 100 x 70 x 58 cm is €9,95 met Track & Trace. brievenbus post is vanaf €6,65